Ovdje možete dobiti uvid u sve važne informacije o Vašoj zgradi (kompletna financijska izvješća sa stanjem zgrade, troškovima, dužnicima, aktualnostima i druge informacije). Da bi ste dobili pravo uvida za navedene informacije, potrebno je da Vaš predstavnik suvlasnika zatraži od tvrtke K-index otvaranje Info stranice za Vašu zgradu, nakon čega će se ona naći na popisu zgrada koje imaju uspostavljenu svoju besplatnu web info stranicu koju osigurava Vaš upravitelj tvrtka K-index.


Ako je Vaša zgrade na nižem popisu, molim da kliknete na adresu Vaše zgrade, sustav će Vas pitati da unesete Vaše dodijeljeno korisničko ime i lozinku, nakon čega ćete biti preusmjereni na Info stranicu zgrade za koju imate pravo uvida u podatke.
Da bi ste dobili pravo uvida u podatke zgrade ili otvorili info stranicu za Vašu zgradu potrebno je poslati svoj zahtjev na: referent@k-index.hr sa svojim podacima.

Prilikom slanja zahtjeva molim o da dostavite sljedeće Vaše podatke (ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona, te poziv na broj s uplatnice pričuve).


Za brže pronalaženje zgrade, možete koristiti "ctrl + F" te upisati naziv zgrade kako biste pronašli željenu zgradu.

Zagreb

Karlovac

Sesvete

Samobor

Imotski

Starigrad

Virovitica

Žakanje

Ozalj

Rab

Pirovac

Ivanić Grad

Tkon

Seline

Dugo selo

Graberje Ivaničko

Vojnić

Maslenica