Ovdje možete dobiti uvid u sve važne informacije o Vašoj zgradi (kompletna financijska izvješća sa stanjem zgrade, troškovima, dužnicima, aktualnostima i druge informacije). Da bi ste dobili pravo uvida za navedene informacije, potrebno je da Vaš predstavnik suvlasnika zatraži od tvrtke K-index otvaranje Info stranice za Vašu zgradu, nakon čega će se ona naći na popisu zgrada koje imaju uspostavljenu svoju besplatnu web info stranicu koju osigurava Vaš upravitelj tvrtka K-index.


Ako je Vaša zgrade na nižem popisu, molim da kliknete na adresu Vaše zgrade, sustav će Vas pitati da unesete Vaše dodijeljeno korisničko ime i lozinku, nakon čega ćete biti preusmjereni na Info stranicu zgrade za koju imate pravo uvida u podatke.
Da bi ste dobili pravo uvida u podatke zgrade ili otvorili info stranicu za Vašu zgradu potrebno je poslati svoj zahtjev na: referent@k-index.hr sa svojim podacima.

Prilikom slanja zahtjeva molim o da dostavite sljedeće Vaše podatke (ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona, te poziv na broj s uplatnice pričuve).


Za brže pronalaženje zgrade, možete koristiti "ctrl + F" te upisati naziv zgrade kako biste pronašli željenu zgradu.

Zagreb

Karlovac

Sesvete

Samobor

Imotski

Starigrad

Virovitica

Žakanje

Ozalj

Rab

Pirovac

Ivanić Grad

Tkon

Seline

Dugo selo

Graberje Ivaničko

Vojnić

Maslenica

Velika Gorica

Tounj

Kožino

Pakoštane

Brač

Plaški