K-Index

Tvrtka K-INDEX pruža cjelovitu uslugu u upravljanju i održavanju stambenih, apartmanskih i poslovnih objekata. Višegodišnje iskustvo, visoki standardi usmjereni prema klijentima, kvalitetna automatska obrada podataka, personalizirani pristup pružaju zadovoljstvo korisnicima naših usluga i manje troškove poslovanja. Ovu uštedu podijelili smo s Vama tako da uz istu pričuvu zgradi ostane više sredstava. Kod izvođenja radova uključimo suvlasnike u odabir izvođača.

Suvlasnike zgrade smatramo partnerima i svakom pitanju u upravljanju i održavanju zgrade pristupamo profesionalno, prilagođavamo se potrebama suvlasnika i nastojimo riješiti tako da suvlasnicima rješenje bude prihvatljivo.

Iskustvo je pokazalo da je veće zadovoljstvo ako su poslovanje i svi troškovi transparentno prikazani u financijskom izvješću tako da su svi suvlasnici upoznati s upravljanjem zgrade.
Iznos pričuve određuju suvlasnici odlukom većine vlasnika površine stanova. Pri određivanju pričuve treba uzeti u obzir redovito održavanje i planirane popravke zgrade. Neutrošena sredstva pričuve prenose se u sljedeću godinu.

Uz povoljnu pričuvu zgrada bi mogla podmirivati redovito održavanje dizala, osiguranje, manje popravke (bravar, električar, vodoinstalater,…). Možemo Vam ponuditi i čišćenje objekta, plaćanje zajedničke električne energije, naknadu predstavniku uz plaćanje iz pričuve, košnju trave (ne naplaćujemo blagajničko poslovanje niti dostavu uplatnica). Pričuva se tada određuje prema stvarnim potrebama zgrade. Ova usluga je opcija, nije obavezna, a iskustvo pokazuje da se sve više suvlasnika odlučuje na ovakav način organiziranja zgrade.

 

K-INDEX d.o.o. osnovan je 2005. godine i od tada su ostvareni izvanredni rezultati. Osnivač tvrtke Milivoj Kisić nakon dugogodišnjeg iskustva na sličnim poslovima postavio je visoke standarde usluge kako bi klijenti bili zadovoljni životom u zgradi a njihova nekretnina dugo zadržala vrijednost.

Mi naše klijente smatramo partnerima uz moto "K-INDEX - ZAJEDNO DO RJEŠENJA"

Ugovorni upravitelji smo u više od 670 zgrada, s više od 16 500 prostora i time smo svakako među najvećim privatnim upraviteljima u Republici Hrvatskoj.

Kvalitetna usluga je temelj poslovanja i zato smo zatražili certificiranje prema standardu ISO 9001:2015. Certifikat nam je potvrđen i nakon dvije recertifikacije, do sada 9 puta.

K-INDEX kao proaktivan upravitelj nastoji pomoći svojim klijentima kvalitetnim rješenjima. Sve zgrada koje smo prijavili na natječaje Fonda za zaštitu okoliša realizirale su projekte. Naš uspjeh je 100 % u realizaciji prijavljenih projekata. Potpisani su ugovori i za energetsku obnovu ovojnica sufinanciranu od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost bespovratnim sredstvima iz EU fondova. U tijeku je priprema natječajne dokumentacije i provođenje natječaja za odabir izvođača.

Naš rad je prepoznat i od strane ministarstva gospodarstva. Prihvaćena je aplikacija na natječaj za sufinanciranje informatizacije poslovanje i sklopljen je ugovor kojim će ministarstva gospodarstva sufinancirati informatizaciju.

Zašto K-Index?

MANJA CIJENA UPRAVITELJA
MOGUĆNOST ODABIRA IZVOĐAČA
VIŠE NOVACA OSTAJE ZA ZGRADU
REDOVITI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI
PRILAGOĐAVANJE VAŠIM POTREBAMA
POVOLJNA PRIČUVA
ZADOVOLJNI SUVLASNICI
ZAŠTITA INTERESA SUVLASNIKA
TISUĆE ZADOVOLJNIH KORISNIKA
MNOGE DRUGE POGODNOSTI
100 % USPJEŠNI U REALIZACIJI PROJEKATA BESPOVRATNOG SUFINANCIRANJA ENERGETSKE OBNOVE ZGRADE

Kvaliteta

K-INDEX d.o.o. osnovan je 2005. godine i od tada su ostvareni izvanredni rezultati.

Zaposlenici

K-INDEX je na tržištu više od 10 godina uz kontinuiran rast te nova zapošljavanja. Od početnog jednog zaposlenika danas brojimo nas ukupno deset.

Iskustvo

Kao iskusni upravitelji, znamo kompletan postupak kako bi naši suvlasnici ostvarili pravo na bespovratnu subvenciju značajnih sredstava.

Sigurnost

K-INDEX je 100 % uspješan u realizaciji bespovratnog sufinanciranja projekata energetske obnove zgrada.

Zadovoljstvo

Suvlasnike zgrade smatramo partnerima i svakom pitanju u upravljanju i održavanju zgrade pristupamo profesionalno,

Hitne intervencije

Organiziramo hitne intervencije 0-24 u svim naseljima u kojima smo upravitelj, a za specifične potrebe surađujemo sa specijaliziranim komunalnim službama.

Certifikati

 • ISO2018
  anemptytextlline
 • ISO9001_2015_eng
  anemptytextlline
 • iso-2
  anemptytextlline
 • iso1
  anemptytextlline
 • kodeks
  anemptytextlline