Na moru

 K-INDEX je razvio kvalitetan model upravljanja i održavanja zgrada na moru i u mjestima u kojima je manji broj zgrada. 

Tvrtka K-INDEX pruža cjelovitu uslugu u upravljanju stambenim zgradama. Client-friendly pristup, višegodišnje iskustvo, kvalitetna automatska obrada podataka omogućuju manje troškove poslovanja. Ovu uštedu podijelili smo s Vama tako da uz istu pričuvu zgradi ostane više sredstava. 

Upravljanje i održavanje apartmanskih zgrada je potreba koja se javlja kako u starijim objektima, tako i u objektima izgrađenim posljednjih godina. Važno je preventivno održavanje kako bi Vaša nekretnina bila zadovoljstvo Vama, Vašim gostima ali i kako bi postigli višu cijenu ako se odlučite na prodaju. 

Upravitelji smo u više objekata od kojih se neki koriste samo tijekom ljetnih mjeseci, a neki su useljeni tijekom cijele godine. 

Inovativan pristup rješavanju pitanja održavanja objekata pozitivno djeluje i na lokalnu zajednicu. 

Molimo da nas predstavnik ili netko od suvlasnika kontaktira, a mi ćemo Vas kontaktirati i dostaviti komplet ugovora i tabelu u kojoj će biti Vaše odluke. Nakon potpisa većine vlasnika netto površine nekretnine, odluka postaje važeća. Odluka o izboru predstavnika ili iznosu pričuve može se naknadno promijeniti novim potpisima, prema potrebi suvlasnika. 

Sredstva pričuve odvojena su na posebnom računu i nisu vezana uz poslovanje upravitelja. Tvrtka K-INDEX svim zgradama redovito dostavlja financijski izvještaj tako da možete vidjeti saldo zgrade, troškove, uplate i dužnike. Time je poslovanje potpuno pregledno.

Prije

na moru prije 2

na moru prije 1

Poslije

na moru poslije 2

na moru poslije 1